A BIO Agavé inulinpor nagy mennyiségű rostot tartalmaz, és tökéletesen édesíti a desszerteket
A BIO Agavé inulinpor egy ízletes természetes eredetű édesítőszer, ami az egyesek által nem kedvelt mesterséges íztől mentes. Az inulin egy poliszacharid, amely az agávé mellett természetes módon megtalálható a cikóriában vagy a csicsókában is. Kiemelkedő a magas egészséges rosttartalma, amelye azok fognakt értékelni, akik gondoskodnak a megfelelő rostbevitelről. A cukorhoz képest az inulin édessége kb. 10%, de jelentősen alacsonyabb a kalóriaértéke is. Az Agávé inulin BIO minőségű, és nagyszerű összetevő például egészséges desszertek készítéséhez vagy turmixok édesítéséhez, amelyek így szintén gazdagodnak a már említett rosttal. A vegánok is használhatják az ételeikhez.
A BIO Agavé inulinpor előnyei
- természetes eredetű édesítőszer
- BIO minőség
- magas rosttartalom
- prebiotikumként működik
- nem olyan édes, mint a cukor
- a cukornál lényegesen kevesebb kalóriát tartalmaz
- turmixok vagy desszertek édesítésére használható
- vegánok is fogyaszthatják
Összetevők
BIO agavé inulinpor.
Javasolt fogyasztás
Naponta 5-10 g port fogyassz. Keverd össze vízzel, vagy add turmixokhoz vagy zabkásához.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g | 10 g |
---|---|---|
Energiatartalom | 830 kJ/ 200 kcal | 83 kJ/ 20kcal |
Zsír | 0 g | 0 g |
ebből telített zsírok | 0 g | 0 g |
Szénhidrát | 7 g | 0,7 g |
ebből cukor | 7 g | 0,7 g |
Rost | 88 g | 8,8 g |
Fehérje | 0 g | 0 g |
Só | 0,00 g | 0,00 g |
Figyelmeztetés
Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.
Szavatossági idő: A csomagoláson feltűntetve.
Allergén figyelmeztetés: Nyomokban mogyorót tartalmazhat.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny.
Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.