BIO Ceyloni fahéj - „valódi” fahéj praktikus kapszulás formában
A BIO Ceyloni fahéj egy kapszulás formájú kivonat a ceyloni fahéj (Cinnamomum Verum) kérgéből. A ceyloni fahéjat „valódi fahéjnak" is nevezik, a „ceyloni” jelző a növény származási helyére, tehát Sri Lankára utal. A népszerú növény még mindig több kutatás alanya az egészségre való hatása miatt. Egy adaggal 1200 mg fahéjat vihetünk be. A minőségi kivonat praktikus kapszulás formában kapható, és vegánoknak is megfelelő. Egy csomagban 90 kapszula, tehát 45 külön adag található.
A BIO Ceyloni fahéj előnyei
- BIO minőségű fahéj
- egy adagban1200 mg fahéj
- praktikus kapszulás forma
- vegánoknak is megfelelő
Összetétel
BIO ceyloni fahéj por (Cinnamomum verum), töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (rizs kivonat), hipromellóz kapszula.
Adagolás
Fogyassz naponta 2 kapszulát.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 2 kapszula |
---|---|
BIO ceyloni fahéj por (Cinnamomum verum) | 1200 mg |
Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A terméket nem ajánlott gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Tárolja száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten. Óvja a fagytól és a közvetlen napfénytől.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.