A jellegzetes illatú, enyhén édes BIO Ceyloni fahéj segíti az emésztésről való gondoskodást, és különféle ételek és italok elkészítésére alkalmas
A BIO Ceyloni fahéjpor egy különleges fűszer, amelyet kiváló minőségű ceyloni fahéjfa (Cinnamomum zeylanicum) finomra őrölt kérgéből állítanak elő. A fűszert finom, enyhén édes íz jellemzi, habár nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Szintén jellegzetessége a hagyományos fahéjhoz képest világosabb színe.
A BIO Ceyloni fahéjpor magas rosttartalommal büszkélkedhet. Ismert emellett számos jótékony hatásáról is, amelyek a benne található bioaktív anyagoknak köszönhetők. Hozzájárul az emésztésről, valamint a vércukor- és a koleszterinszintről való gondoskodáshoz, így nagyszerű eleme lehet étrendednek, ha támogatni akarod általános egészségedet.
A fahéj olyan sokoldalú fűszer, amelynek te is garantáltan megtalálod a helyét konyhádban. Felhasználhatod torta, rétes, keksz és más sütemények készítéséhez. Az édes fogásoknak, például rizspudingnak, almás kenyérpudingnak vagy crêpe-nek kellemes édességet és illatot kölcsönöz. Használatával egyedi ízt adhatsz a sós fogásoknak is, hiszen remek összetevője lehet húspácoknak, és alkalmas indiai ételek és levesek ízesítésére is. Végül, de nem utolsósorban feldobhatod vele kedvenc teádat, és cappuccinódat vagy más kedvenc kávédat is meghintheted vele.
A BIO Ceyloni fahéjpor előnyei
- kiváló minőségű őrölt fahéj ceyloni fahéjfából
- finom, enyhén édes íz
- kellemes, enyhe illat és világos szín
- BIO minőség
- nem tartalmaz glutént és laktózt
- GMO-mentes
- nem tartalmaz hozzáadott cukrot
- magas a rosttartalma
- jótékony hatású bioaktív anyagokat tartalmaz
- segíti az emésztésről való gondoskodást
- felhasználható torta, rétes, keksz és más sütemények készítéséhez
- remek összetevője lehet édes fogásoknak, például almás kenyérpudingnak, rizspudingnak vagy crêpe-nek
- egyedi ízt ad indai recepteknek, húspácoknak és leveseknek
- adhatod teához vagy kávéhoz
- vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják
Összetevők
A ceyloni fahéjfa (Cinnamomum zeylanicum) kérgéből származó BIO minőségű őrlemény.
Javasolt fogyasztás
Egyéni ízlés szerint használható. Add a BIO Ceyloni fahéjat kedvenc zabkásához, smoothie-hoz vagy más fogásokhoz.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g termékben |
Energia | 1033 kJ/247 kcal |
Zsír | 1,2 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 28 g |
- ebből cukor | 2,2 g |
Rost | 53 g |
Fehérje | 4 g |
Só | 0,03 g |
Figyelmeztetés
Hűvös, száraz helyen tárolandó. Óvd a közvetlen napfénytől.
Allergén figyelmeztetés: Nyomokban glutént, földimogyorót, szóját, dióféléket és szezámmagot tartamazhat.