BIO Kakaóbab töret - a kakaófák jellegzetes ízű és ropogós állagú, ínycsiklandó gyümölcse, mely tökéletes választás zabkásák, joghurtok és sütik édesítésére
A BIO Kakaóbab töret egy szuper minőségű, ismert szuperélelmiszer, a theobroma kakaófák gyümölcse. Nyers kakaóbab mindenféle adalékanyag nélkül jellegzetes kakaóízzel és ropogós állaggal. 100 g reszelék 23 g rostot és 15 g fehérjét, valamint számos ásványi anyagot, vitamint és antioxidánst tartalmaz.
A kakaóbab a csokoládé előállításának az alapja. Fogyasztható szuper, egészséges nasiként, de házi granoládat is feldobhatod vele, valamint zab- és rizskásák, gyümölcsös smoothie tálak, joghurtok és szemcsés sajt ízesítésére és díszítésére is szolgálhat. Isteni desszerteket is készíthetünk vele.
A BIO Kakaóbab töret előnyei
- a kakaófák nyers gyümölcse
- BIO minőség
- adalékanyag mentes
- őrleményként számos használati mód
- 100 g 23 g rostot tartalmaz
- antioxidánsokat és sok más mikrotápanyagot tartalmaz
- szuperélelmiszer
- egészséges nasi vagy feltét granolákhoz, zabkásákhoz és joghurtokhoz
Összetevők
Nyers BIO kakaóbab töret.
Fogyasztási javaslat
Fogyaszd bármelyik napszakaszban a kiegyensúlyozott étrend részeként.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g | *INBÉ |
---|---|---|
Energia | 2644 kJ/ 632 kcal | 31,5 % |
Zsír | 52 g | 74,3 % |
ebből telített zsírsavak | 30 g | 150 % |
Szénhidrát | 29 g | 11,2 % |
ebből cukrok | 1,5 g | 1,7 % |
Rost | 23 g | - |
Fehérje | 12 g | 24 % |
Só | 0,15 g | 2,5 % |