BIO nádcukor – a fehér cukor kedvelt alternatívája, karamellszerű színű, aromájú és ízű
A BIO nádcukor a fehér cukor kedvelt alternatívája, amelynek íze, illata és színe a karamellre emlékeztet, amit a melaszmaradvány okoz. Főleg trópusi és szubtrópusi területeken termő cukornádból készül. A nádcukrot préseléssel, szárítással és apró kristályokká zúzással nyerik. A fehér cukorral ellentétben nem finomított, így több jótékony anyagot is tartalmaz.
EEz a nádcukor bármilyen étel édesítésére alkalmas. Használhatod sütitésztához, brownie-hoz, süteményekhez, házi granolához vagy müzlihez. Teához, kávéhoz, turmixokhoz, limonádékhoz, koktélokhoz és más italokhoz is adhatod. Ezenkívül a nádcukor felhasználható sós ételekhez, például salátaöntetekhez vagy húsok pácolásához.
BIO nádcukor előnyei
- a fehér cukor népszerű alternatívája
- BIO minőség
- cukornádból készült
- karamell íze és színe van
- ideális kekszekhez, süteményekhez és müzlihez
- alkalmas teához, kávéhoz, turmixokhoz és egyéb italokhoz
- salátaöntetekhez és szószokhoz is adható
Összetevők
BIO nádcukor.
Felhasználási javaslat
Használja a normál cukor alternatívájaként.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g | *RDI/100 g |
---|---|---|
Energia | 1649 kJ / 388 kcal | 19,6% |
Zsírok | 0 g | 0% |
- telített zsírok | 0 g | 0% |
Szénhidrát | 98,1 g | 37,7% |
- cukrok | 98,1 g | 109% |
Fehérje | 0 g | 0% |
Só | 0,02 g | 0,3% |
* Egy átlagos felnőtt ajánlott napi beviteli értéke (8400 kJ/2000 kcal)
Figyelmeztetés
Száraz és hűvös helyen tárolandó. Védje a közvetlen napfénytől.