BIO Szűz avokádóolaj – 100%-os tisztaságú olaj organikus avokádóból, kellemes ízzel és sokoldalú felhasználhatósággal
A BIO Szűz avokádóolaj az egészséges életmód követői és a minőségi olajak kedvelői számára készült. Hidegen sajtolják, ennek eredménye ez az elsőosztályú minőségű termék, ami ráadásul egészséges zsírokban is gazdag. Organikusan termesztett avokádóból, 100%-ban természetes recept alapján, szükségtelen alapanyagok nélkül készül, így rengeteg egészséges zsírt, elsősorban egyszeresen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, de találhatóak benne esszenciális többszörösen telítetlen zsírsavak is, amiket szervezetünk nem képes önmaga előállítani, ezért fontos, hogy étrendünk révén biztosítsuk bevitelüket.
A BIO Szűz avokádóolaj pedig tökéletesen alkalmas eszköz ehhez. Kellemes, lágy íze azonnal rabul ejt, különböző fitnesz saláták hozzávalójaként pedig kényezteti ízlelőbimbóidat. Főzéshez, sütéshez és sütéshez is ideális, köszönhetően annak, hogy az avokádóolajnak általában elég magas, 180-250 °C közötti a füstölési pontja, különböző források szerint. Hideg ételekhez készítésére is alkalmas, hiszen felhasználható öntetekhez vagy pácokhoz is, nem csak grill-szezonban. Tisztán természetes összetevőinek köszönhetően ráadásul vegánok is fogyaszthatják.
A BIO Szűz avokádóolaj előnyei
- 100%-os tisztaságú olaj, organikusan termesztett avokádóból
- nem tartalmaz adalékanyagokat
- egészséges, egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag
- kellemes, lágy íze van
- főzéshez és sütéshez egyaránt alkalmas
- viszonylag magas a füstölési pontja
- saláták, pácok és öntetek ízesítéséhez is tökéletes
- vegánok is fogyaszthatják
Összetevők
BIO hidegen sajtolt szűz avokádó olaj.
Tápérték táblázat
Tápérték | 100 g |
---|---|
Energia | 3760 kJ/ 900 kcal |
Zsír | 100 g |
ebből telített zsírsavak | 14 g |
ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak | 75 g |
ebből többszörösen telítetlen zsírsavak | 11 g |
Szénhidrát | 0 g |
ebből cukor | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Figyelmeztetés
Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó. Az olajban az üledék képződése természetes folyamat.