BIO Tofu - hús és sajt növényi alapú és magas fehérjetartalmú helyettesítője, amely hideg és meleg ételekben egyaránt felhasználható
A BIO Tofu sajtok és húsok remek helyettesítője, mely magas fehérjetartalommal büszkélkedhet. Támogatja az izomtömeg növekedését és fenntartását, miközben segít az egészséges csontok megőrzésében is. Ennek köszönhetően nagyon népszerű a sportolók, az egészséges életmód rajongói körében, valamint azok között, akik fogyókúráznak, de szeretnének minél nagyobb izomtömeget megtartani.
A tofu olyan átmosott szójababból készül, amelyet beáztatnak. Áztatás után finom szójaiszappá pépesítik, majd forralják és a késztermék előállításáig további feldolgozásnak vetik alá. Semleges íze van, így bármely étel tökéletes kiegészítője. Ettől népszerű azok körében, akik túl dominánsnak találják más hús- vagy sajtpótlók ízét. Ha értékeled az egyszerű összetevőkből készült termékeket, akkor biztosan örülni fogsz, ha meglátod, hogy a Tofu a legjobb BIO minőségben készül, és nem tartalmaz felesleges adalékanyagokat.
Ez a különleges tofutípus natúr, így igényeid szerint ízesítheted. A tofu konyhai felhasználása határtalan. Nem igényel hőkezelést, ami azt jelenti, hogy használhatod ízletes zöldség krémek, saláták elkészítésére, vagy sajt és sonka helyett kenyérfélékhez. Süthető magában, olajban, grillezheted vagy piríthatod, és bármilyen körettel tálalható. De ez még nem minden, egy jó szakács fehérjében gazdag vegán hamburgert, különböző szószokat és zöldségkeveréket is készíthet belőle. És ne feledkezzünk meg az édesszájúakról sem. Könnyedén összekeverhető fagyasztott gyümölcsökkel egy ízletes vegán fagylalt készítéséhez. Ugyanígy le is reszelheted és tésztához is hozzáadhatod, ezáltal növelve a fehérjetartalmát. A képzelet határtalan, és bizonyára sok más új módot is találsz majd arra, hogyan használhatod ezt a növényi csemegét.
Bár a tofu növényi alapú, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak vegetáriánusok és vegánok fogyaszthatják. Sokan, akik nem kerülik az állati termékeket, boldogan teszik az ételeikbe. A növényi alapú alternatívák nagyszerű lehetőséget kínálnak mindenkinek, hogy változatossá tegye étrendjét.
A BIO Tofu előnyei
- a hús és a sajt ízesítetlen növényi alapú helyettesítője
- fehérjében gazdag
- cukrot nem trtalmaz
- BIO minőség
- hozzájárulhat az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához
- hideg és meleg ételek készítéséhez is használható
- édes és sós ételekhez is nagyszerű
Összetétel
Víz, BIO tofu (BIO szójabab, kalcium-szulfát) 49%, tengeri só.
Javasolt fogyasztás
Növényi alapú húspótló. Közvetlen fogyasztásra vagy további feldolgozásra is alkalmas.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energiatartalom | 293 kJ / 70 kcal |
Zsír | 4 g |
ebből telített zsírok | 0,6 g |
Szénhidrát | 0,9 g |
ebből cukor | 0 g |
Fehérje | 7,2 g |
Só | 0,81 g |
Figyelmeztetés
Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson feltüntetve
Allergén figyelmeztetés: Az allergénekért keresse a kiemelten szedett összetevőket.