BIO Camu Camu - por formájú egzotikus gyümölcs kiemelkedő C-vitamin és antioxidáns tartalommal
A BIO Camu Camu az egzotikus Camu camu (Myrciaria dubia) gyümölcsből készült por. A sokak számára ismeretlen piros-zöld gyümölcs a szabadban terem az amazonaszi őserdőben, Dűl-Amerikában. C-vitamin- és antioxidáns-tartalma miatt különleges. Egy adagban 200 mg C-vitamin található, amely támogatja az immunrendszert és a kollagéntermelést az egészséges csontok, porcok, íny, erek, bőr és fogak érdekében. A C-vitamin emellett segíti a vas felszívódását, és segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, az antioxidánsok pedig védik a sejteket az oxidációs stressztől. A por itallá változtatható, hozzáadható teákhoz vagy smoothiekhoz, vagy akár ételekhez is.
A BIO Camu Camu előnyei
- bio minőségű
- C-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz
- támogatja az immunrendszert
- véd az oxidációs stressztől
- segíti a vas felszívódását
- praktikus por formában kapható
Összetétel
BIO por Camu Camu (Myrciaria dubia) gyümölcsből (5% C-vitamin).
Adagolás
Fogyassz 2 teáskanálnyi port (4 g) naponta egyszer. Elkeverhető vízben, gyümölcslében, teában, smoothieban vagy ételekben.
Tápértéktáblázat
Tápértékéek | 100g | 1 adag - 4 g |
---|---|---|
Vitamin C | 5000 mg | 200 mg (250%*) |
Figyelmeztetés
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A terméket gyermekek nem fogyaszthatják. Terhes és szoptató nőknek a készítmény alkalmazása előtt forduljanak kezelőorvosukhoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Legfeljebb 25°C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.