Himalájai fekete só - tökéletesen kiegészíti az ételeket és kiemeli a gyógynövények, fűszerek vagy cukor természetes ízét
A Himalájai fekete só tökéletesen megízesíti minden ételed. Ha húst szeretnél ízesíteni, vagy annak növényi alapú alternatíváit illetve bármilyen más köretet vagy zöldségsalátát, a fekete himalájai só a megfelelő választás. Meglephet, hogy egy csipetnyi só bármilyen édes ételhez is passzol. Ez azért van, mert tökéletesen hangsúlyozza a cukor ízét, például édes desszertekben. A só fontos nátriumforrás a szervezet számára, és valamennyi szervünk megfelelő működéséhez szükséges. Ezért kedvelt összetevője a különböző ionos italoknak, amelyek segítenek feltölteni az alapvető ásványi anyagokat a szervezetben, egy sporttevékenység után.
A só azonban nem csak étkezésre jó. Hozzáadhatod a fürdődhöz is. Különösen népszerű például az ekcémában vagy más bőrproblémákban szenvedő emberek körében. Ijesztő a fekete szín? Ne félj! Ezt az ásványi anyagok tartalma okozza. Nincsenek benne felesleges adalékanyagok, ezért népszerű az egészséges életmód rajongói körében. Ez azt jelenti, hogy a fekete himalájai sónak biztosan van helye a fűszeres polcodon.
A Himalájai fekete só előnyei
- vulkanikus kősó
- bármely étkezést kiegészítő kiváló minőségű só
- nátriumforrás
- nem tartalmaz adalékanyagokat
- finomra őrölt
- ételekhez és fürdőkhöz ideális
Összetétel
97,45% nátrium-klorid, nátrium-szulfát, vas-szulfid, hidrogén-szulfid
Javasolt fogyasztás
Fogyaszd saját igényeid szerint.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energiatartalom | 0 kJ/ 0 kcal |
Zsír | 0 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
ebből cukor | 0 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 100 g |
Figyelmeztetés
Hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
Allergén figyelmeztetés: Nyomokban glutént, földimogyorót, dióféléket, kén-dioxidot és szulfitot, szóját, szezámot és tejet tartalmazhat.