Pink Omega – a szív, az agy és a szem egészségét-, és a fiatalos megjelenés megőrzését támogató kapszula nőknek
A Pink Omega kapszulát olyan nőknek fejlesztették, akik támogatni kívánják megjelenésüket és általános egészségüket. A termék főként omega-3 zsírsavakból áll, amiket halolajból nyernek ki, és amiket a szervezetünk nem képes önmaga előállítani, ezért fontos rendszeres pótlásuk. Egyetlen adagban 300 mg, a szív megfelelő működését segítő EPA (eikozapentaénsav) és 200 mg, a normál agyi funkciókat és a látás egészségét támogató DHA (dokozahexaénsav) található. A kívánt hatások eléréséhez napi 250 mg EPA és DHA bevitele ajánlott, a Pink Omega pedig jelentős mértékben járul hozzá ehhez. A termék azonban nem csak halolajat tartalmaz.
A Pink Omega kapszulában Q10 koenzim is található. Ez a molekula a test számos sejtjében természetes módon előfordul, és a mitokondrium energiatermelését támogatja. Fontos szerepe van az adenozin-trifoszfát (ATP) képződésében, amit az emberi szervezet a folyamatai fenntartásához használ fel üzemanyagként. A Q10-nek antioxidáns hatásai is vannak, így részt vesz az oxidatív stressz és a szabadgyökök elleni védekezésben. A szervezet természetes Q10-termelő képessége az életkor előrehaladtával csökken, ezért szükséges az étrend vagy étrend-kiegészítők általi bevitele. A koenzim jelenleg is számos kutatás tárgya, hogy megismerjék lehetséges pozitív hatásait a szív- és a bőr állapotára, valamint a sportteljesítményre. Ennek köszönhetően elsősorban azok fogyasztják, akik szeretnék javítani bőrük állapotát, teljesítményüket, vagy általános egészségüket és vitalitásukat.
A Pink Omega egy funkcionális étrend-kiegészítő omega-3 zsírsavakkal, amik (többek között) a szív egészségének megőrzését segítik elő. Q10 koenzimmel gazdagítva a termék egy egyedülálló komplex formula az egészség javítására, bőrápolásra, és a nők fiatalos megjelenésének támogatására.
A Pink Omega előnyei
- komplex termék nőknek fejlesztve
- omega-3 zsírsavakat, EPA-t és DHA-t, tartalmaz, amik támogatják a megfelelő szívműködést
- hozzájárul a normál agyi funkciók és a látás egészségének fenntartásához
- segíti az oxidatív stressz és a szabad gyökök elleni védekezést
- népszerű az olyan nők körében, akik javítani szeretnék általános egészségüket és bőrük megjelenését
- praktikus kapszula formában
Összetevők
Halolaj, napraforgóolaj, Q10 koenzim, lágy gélkapszula (zselatin, tisztított víz, glicerin, cink-oxid, kármin).
Felhasználási javaslat
Fogyassz naponta 2 kapszulát.
Tápérték táblázat
Tápérték | 2 kapszula | RBÉ |
---|---|---|
Halolaj | 1666.66 mg | ** |
- EPA | 300 mg | ** |
- DHA | 200 mg | ** |
Q10 koenzim | 60 mg | ** |
***A felnőttek számára ajánlott napi beviteli adag nem megállapított.
Figyelmeztetés
Táplálékkiegészítő. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. Gyógyászati célra nem alkalmas. A termék fogyasztása gyermekek számára nem ajánlott. Várandós és szoptató nőknek a termék szedése előtt háziorvossal való konzultáció javasolt. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, maximum 25°C hőmérsékletű helyen, fagytól és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Allergének: Az allergének az összetevők listájában vastag betűvel kiemelve.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.