BIO Csicseriborsó – sós lé nélkül csomagolt köret magas fehérje- és rosttartalommal, azonnali fogyasztásra, számos fogás mellé
A BIO Csicseriborsó, más néven bagolyborsó, az egyik legnépszerűbb hüvelyes a világon. Ezt a sterilizált, sós lé nélkül készült terméket felbontás után azonnal fogyaszthatod. A csicseriborsó nem csak nagyszerű ízének köszönheti népszerűségét, de a magas fehérjetartalmának is, aminek révén hozzájárul az izomnövekedéshez, és az egészséges csontozat megőrzéséhez. Emellett fontos rostforrás is, így jótékony hatásai vannak az emésztés egészségére, ráadásul alacsony a cukor- és zsírtartalma.
A termékben organikusan termesztett csicseriborsó található, amit vegánok is fogyaszthatnak, magában vagy különböző egészséges fogások köreteként. Tökéletesen passzol levesbe, főtt zöldségekhez, salátához, húshoz és más ételekhez, amiket fontos tápanyagokkal gazdagít. A csicseriborsó használatával ráadásul könnyedén készíthetsz humuszt vagy más zöldségkrémeket is. Nem tartalmaz felesleges összetevőket, és a legkiválóbb BIO minőséget nyújtja.
A BIO Csicseriborsó előnyei
- sterilizált csicseriborsó fogyasztásra készen
- sós lé nélkül
- tele fehérjével és rostokkal
- alacsony cukor- és zsírtartalom
- vegánok is fogyaszthatják
- nagyszerű köret számos fogás mellé
- a legtökéletesebb BIO minőség
Összetevők
BIO csicseriborsó 97%, víz, tengeri só 0,8%
Felhasználási javaslat
Közvetlen fogyasztásra alkalmas. A nap bármely szakában fogyaszthatod, kiegyensúlyozott étrend részeként.
Tápérték táblázat
Tápérték | 100 g | *RBÉ/100g |
---|---|---|
Energia | 666 kJ (158 kcal) | 7,9% |
Zsír | 2,8 g | 4% |
ebből telített zsírsavak | 0,3 g | 1,5% |
Szénhidrát | 20 g | 7,7% |
ebből cukor | 5 g | 5,6% |
Rost | 8,1 g | - |
Fehérje | 9 g | 18% |
Só | 0,81 g | 13,5% |
Figyelmeztetés
Száraz, 0-25°C-os helyen, közvetlen napfénytől védve tárold. Felbontás után hűtőszekrényben tárold, és 2 napon belül fogyaszd el.