BIO Zero Fettuccine - alacsony kalóriatartalmű tészta, mely szinte egyáltalán nem tartalmaz szénhidrátokat, cukrokat és zsírokat
A BIO Zero Fettuccine egy alacsony kalóriatartalmű tészta magas biológiai értékkel, mely mindössze tisztított vízből és organikus konjaclisztből készül. A konjac egy növény, amely régóta jelen van a gasztronómiában, főleg Japánban és Délkelet-Ázsiában. A konjacliszt természetesen gluténmentes, a tészta pedig megfelelő cöliákiásoknak és vegánoknak is. Emellett a Zero tészta szinte hanyagolható mennyiségű szénhidrátot, cukrot és zsírt tartalmaz, mégis eltelít. Elkészítése igazán egyszerű és csak pár percet vesz igénybe. A tészta nagyszerű fogyókúrákhoz és azoknak, akik figyelik a kalóriabevitelt.
A BIO Zero Fettuccine előnyei
- alacsony kalóriatartalmű tészta konjaclisztből
- szinte egyáltalán nem tartalmaz szénhidrátokat, cukrokat és zsírokat
- magas biológiai minőségű
- természetesen gluténmentes
- vegánbarát
- könnyen elkészíthető
- ideális fogyókúrákhoz
Elkészítés
- Öblítsd le a tésztát meleg vízzel.
- Forrald vagy süsd olajban 2-3 percig, vagy 1 percig melegítsd mikrohullámű sütőben.
- Jó étvágyat
Összetevők
Tisztított víz (96.6%), bio konjacliszt (3.4%).
Tápértéktáblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energia | 30 kJ / 7 kcal |
Zsírok | <0.1 g |
ebből telített zsírsavak | <0.1 g |
Szénhidrátok | <0.2 g |
ebből cukrok | <0.1 g |
Rost | 2.6 g |
Fehérje | <0.1 g |
Só | <0.1 g |
Figyelmeztetés
Tárolja száraz és hűvös helyen. Ne tegye ki fagynak. Felbontás után legfeljebb 2 napig hűtőszekrényben, tiszta vízben, zárt edényben tárolja. A minimális szavatossági idő a csomagoláson van feltüntetve.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.