Clear Whey IsoFue – cukor- és zsírmentes fehérje izolátum egyedülállóan frissítő, gyümölcsös ízekben
A Clear Whey IsoFue egy egyedülálló tejsavó fehérje izolátum, ami a legigényesebb sportolók igényeit is garantáltan kielégíti. A fehérje a gondos gyártási folyamatnak köszönhetően egyedi termék, de íze és állaga is kivételessé teszi. Ez nem a jól ismert, vaníliaturmix ízesítésű fehérjepor, ami nem mindenkinek ízlik, és gyakran túl sűrű. Mivel azonban mindenkinek egyéni az ízlése, egyesek számára inkább gyümölcslé vagy hígított gyümölcslé lehet. Ennek köszönhetően új távlatok nyílnak meg a fehérjeporok alkalmazásában - adhatod nyári és más, gyümölcsös italokhoz, mivel íze remekül passzol a vízhez és a jéghez. Adhatod továbbá gyümölcsös és zöldséges smoothie-hoz is, hogy finom, fehérjében gazdag italt készíthess.
Az ízesítéstől függően a termék akár 88%-ban tartalmaz kiváló minőségű fehérjét, ami fontos szerepet játszik az izomtömeg növelésében és fenntartásában, de a csontozat egészségének megőrzéséhez is szükséges. A termék másik fontos tulajdonsága, hogy cukor- és zsírmentes, egy adag pedig maximum 90 kalóriát tartalmaz. A tejsavó fehérje izolátum emellett természetesen gazdag esszenciális aminosavakban, köztük BCAA-kban, amik többek között energiaforrásként szolgálnak, különösen, amikor súlyvesztés a cél.
A Clear Whey IsoFue a fentieknek köszönhetően tökéletes választás a súlyemelés szerelmeseinek, valamint csapatsportolóknak, atlétáknak, kerékpárosoknak, úszóknak és a téli sportok rajongóinak, akik számára hatékony regenerációt biztosít megerőltető testmozgások után. Különösen ajánlott azoknak, akiknek magas a fehérjeigényük, de nem akarnak több cukrot vagy zsírt bevinni. Ez a fehérjepor feldobja kedvenc ételeidet és italaidat.
A Clear Whey IsoFue előnyei
- egyedülálló tejsavó fehérje izolátum cukor és zsír nélkül
- más, mint a hagyományos, vaníliaturmix ízesítésű fehérjepor
- frissítő, gyümölcslevekre vagy limonádékra emlékeztető íze van
- akár 88% fehérjetartalommal
- hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához
- támogatja az egészséges csontozat megőrzését
- természetesen gazdag esszenciális aminosavakban
- 1 adag nem tartalmaz többet 90 kalóriánál
Összetevők
Görögdinnye ízesítés: tejsavó fehérje izolátum 95,5%, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, habzásgátló (szilícium-dioxid), színezék (cékla), édesítőszer (szukralóz).
Barackos jegestea ízesítés: tejsavó fehérje izolátum 92,6%, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, habzásgátló (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz).
Citrom-lime ízesítés: tejsavó fehérje izolátum 94,2%, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, habzásgátló (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz).
Zöld alma ízesítés: tejsavó fehérje izolátum 93%, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, habzásgátló (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz), színezék (béta-karotin, Brillantkék FCF).
Javasolt fogyasztás
Keverj össze 1 púpozott adagolókanálnyi (25 g) terméket 300-400 ml vízzel. Keverés után várj körülbelül 30-60 másodpercet, hogy a hab eloszoljon. Fogyaszd naponta 1-2 alkalommal.
Tápérték táblázat
Tápérték (görögdinnye) | 100 g | 25 g (1 adag) | *RBÉ/25 g |
Energia | 1506 kJ / 354 kcal | 377 kJ / 89 kcal | 4,5 % |
Zsír | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből telített zsírsavak | <0,1 g | <0,1 g | 0 % |
Szénhidrát | 0,7 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből cukor | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
Fehérje | 88 g | 22 g | 44 % |
Só | 1,2 g | 0,30 g | 5 % |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tápérték (barackos jegestea) | 100 g | 25 g (1 adag) | *RBÉ/25 g |
Energia | 1452 kJ / 342 kcal | 363 kJ / 86 kcal | 4,3 % |
Zsír | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből telített zsírsavak | <0,1 g | <0,1 g | 0 % |
Szénhidrát | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből cukor | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
Fehérje | 85 g | 21,3 g | 43 % |
Só | 1,2 g | 0,30 g | 5 % |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tápérték (citrom-lime) | 100 g | 25 g (1 adag) | *RBÉ/25 g |
Energia | 1477 kJ / 347 kcal | 369 kJ / 87 kcal | 4,4 % |
Zsír | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből telített zsírsavak | <0,1 g | <0,1 g | 0 % |
Szénhidrát | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből cukor | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
Fehérje | 87 g | 21,8 g | 44 % |
Só | 1,2 g | 0,30 g | 5 % |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tápérték (zöld alma) | 100 g | 25 g (1 adag) | *RBÉ/25 g |
Energia | 1458 kJ / 343 kcal | 365 kJ / 86 kcal | 4,3 % |
Zsír | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből telített zsírsavak | <0,1 g | <0,1 g | 0 % |
Szénhidrát | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
- ebből cukor | <0,5 g | <0,5 g | 0 % |
Fehérje | 85 g | 21,3 g | 43 % |
Só | 1,2 g | 0,30 g | 5 % |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Figyelmeztetés
Táplálékkiegészítő. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. A termék fogyasztása gyermekek, valamint várandós és szoptató nők számára nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, maximum 25°C-os helyen tárolandó. Óvd a fagypont alatti hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.
Allergén figyelmeztetés: az allergének az összetevők között vastag betűvel kiemelve.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.