Rózsaszín himalájai só - természetes só szükségtelen tartósítószerek és színezékek nélkül
Rózsaszín himalájai só - őrölt egy remek nátriumforrás, amely elengedhetetlen a a legtöbb szerv megfelelő működéséhez. Enyhén rózsaszín színe van, amit a benne lévő vas okoz. Előnye, hogy nem tartalmaz szükségtelen tartósítószereket és színezékeket, így az ételek csodálatos élményt nyújtanak. Ne feledd, hogy egy csipetnyi sót is kell adni az édes ételekhez, mivel ez segít kiemelni más ízeket. Ugyanakkor a só fürdővízben is használható, jótékony hatással van az ekcémában vagy más bőrbetegségben szenvedők számára.
A Rózsaszín himalájai só előnyei
- nátriumforrás
- nem tartalmaz adalékanyagokat
- finomra őrölt
- a sós ételek ízesítője
- segít kiemelni az édes ételek zamatát
- fürdővízben is használható
Összetétel
Rózsaszín himalájai só.
Javasolt fogyasztás
Fogyaszd a saját ízlésed szerint.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energiatartalom | 0 kJ/ 0 kcal |
Zsír | 0 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
ebből cukor | 0 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 99,8 g |
Figyelmeztetés
Száraz és hűvös helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
Allergén figyelmeztetés: Nyomokban mogyorót és dióféléket tartalmazhat.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.